ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Broste servies in verschillende materialen koop je bij IPPYS woondeco

Bij IPPYS woondeco ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar Broste servies. Je hebt in deze webshop de keuze uit servies van het merk in verschillende materialen. Denk hierbij aan aardewerk, kermamiek en glas. Wat het beste materiaal is, is natuurlijk volledig afhankelijk van je persoonlijke smaak. Want laten we eerlijk zijn, ieder materiaal is een feestje om naar te kijken! Neem een kijkje op de webshop van IPPYS woondeco en ontdek het gevarieerde assortiment voor jouw interieur.

Broste servies is leuk om voor jezelf te kopen of om te geven aan een ander

Ben je net samen gaan wonen of heb je zelf een huis gekocht? Is jouw huidige servies na jarenlang plezier toe aan vervanging? Misschien zijn er een aantal borden kapot gegaan of in de loop van de tijd is het een combinatie van verschillende stijlen geworden. In alle gevallen is verstandig om je huidige servies te vervangen voor kwalitatief goed Broste servies. Natuurlijk is het servies ook heel leuk om te geven voor een housewarming!

Haal Scandinavië in huis met het servies van IPPYS woondeco

Het Broste servies uit de collectie van IPPYS woondeco herken je direct aan de Scandinavische invloeden. Ieder stuk wordt met de hand gemaakt en hebben speelse en robuuste details. Ben je benieuwd geraakt naar het Broste servies? Bekijk de volledige collectie op de website van IPPYS woondeco.