ZIZ Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbodiensten vergelijken met behulp van de bedrijfsarts

Voor bedrijven is het vaak van toegevoegde waarde om arbodiensten te vergelijken. Bij de Arbomakelaar is dit zelfs gratis, er zijn geen kosten aan verbonden. De arbeidssector is tegenwoordig dynamischer dan ooit, bedrijven veranderen in korte tijd veel, zowel intern als onderling, bedrijven verschillen steeds meer van elkaar. Hierdoor is het erg lastig om in beeld te houden hoe uw organisatie qua Arbo vereisten het beste in te delen is. Arbodiensten vergelijken is hiervoor de juiste oplossing.

Hoe gaat arbodiensten vergelijken?

Het vergelijken van arbodiensten is een proces waar weinig werk van uw kant komt kijken, er zijn geen eindeloze gesprekken. U krijgt binnen korte tijd al een overzicht van alle arbodiensten waarna u de beste partijen kunt selecteren. Ik zal u even meenemen in het proces van arbodiensten vergelijken bij Arbomakelaar. Ten eerste vraag je simpelweg een offerte aan, hierna kijkt de werknemer van Arbomakelaar naar uw wensen, deze worden geïnventariseerd. Vervolgens is er even geen contact, totdat het moment dat alle Arbodiensten zijn vergeleken en de beste partijen op een rijtje voor u zijn gezet. Hierbij worden er drie offertes aan u gegeven waarna u kunt kiezen welke het beste past bij uw organisatie. Indien er behoefte aan is kunt een medewerker van de Arbomakelaar met u mee laten kijken om in dialoog tot een beslissing te komen, dit is vaak gemakkelijker dan dat er individueel naar gekeken wordt. Er wordt pas afscheid genomen zodra alles gaat naar wens, dit betekent dat de diensten van de Arbomakelaar niet stoppen bij Arbodiensten vergelijken, hierna is nog geregeld contact en eventueel wordt u nogmaals geadviseerd.

Meer informatie?

Ik heb u natuurlijk niet voldoende informatie gegeven over Arbodiensten vergelijken dat u nu direct naar de Arbomakelaar stapt om gebruik te maken van hun diensten, dit zou ook gek zijn. Indien u zelf behoefte heeft aan het vergelijken van Arbodiensten adviseer ik u om op de website te kijken, datzelfde geldt als u iemand in uw netwerk heeft waarvan u weet dat hij/zij dit kan gebruiken. Ik hoop dat ik u tot actie overgaat.